Home » » Ziarah Ahli Akan Dipergiatkan

Ziarah Ahli Akan Dipergiatkan


14 MAC – Ziarah ialah salah satu kaedah untuk mengeratkan hubungan sesama manusia. Pada tahun ini, KPIPM sekali lagi melaksanakan apa yang telah dibangkitkan dalam Mesyuarat Agung Tahunan sebelum ini, supaya menggiatkan aktiviti ziarah.

Ustaz Khairul Asyraf bin Mohd Khir memberitahu bahawa KPIPM akan lebih banyak menjalankan ziarah, terutamanya ahli-ahli di Muhafazah.

Beliau berkata, KPIPM tidak akan melepaskan peluang untuk menziarahi rumah ahli di Kaherah pada fasa kedua nanti. Inilah sepertimana yang telah dijadualkan.

Sebelum ini, beberapa orang exco KPIPM telahpun menziarahi beberapa rumah ahli, samada di Kaherah mahupun Muhafazah, bagi mengeratkan hubungan sesama ahli KPIPM.

Alhamdulillah, dengan adanya program Mesra 10 ini, aktiviti ziarah dapat ditumpukan bagi mengetahui masalah yang dihadapi oleh ahli.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments :

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

 
Support : UPP KPIPM | PMRAM Cawangan Perak | KPIPM
Copyright © 2011. Laman KPIPM - All Rights Reserved
Template Modify by KPIPM64
Proudly powered by Blogger