Home » » AJKT Menziarahi Ustaz Luqman Hakim Yang Mengalami Sakit Teruk

AJKT Menziarahi Ustaz Luqman Hakim Yang Mengalami Sakit Teruk24 MAC – Ustaz Mohd Zahid bin Abu Bakar, Ketua Biro Tabung Kebajikan, Kesenian dan Riadah bersama Ustaz Muhammad Amin bin Abdul Rahman, Timbalan Yang Dipertua hari ini telah menziarahi seorang ahli KPIPM yang mengalami sakit teruk.

Beliau yang dimaksudkan ialah Ustaz Luqman Hakim bin Abaidillah, mahasiswa tahun 3, Kuliah Syariah, Universiti al Azhar, Kaherah.

Beliau yang sedang terlantar di rumah beliau di Hayyu Asyir semenjak 3 minggu lalu setelah disyaki mengidap penyakit demam kuning, dan beberapa penyakit lain.

Beliau ketika ditanya, memberitahu akan pulang ke Malaysia pada hari Jumaat ini, pada jam 12 tengahari untuk mendapatkan rawatan lanjut di Malaysia.

Ustaz Mohd Zahid memberitahu bahawa BTKKR akan membuat kutipan dari rumah ke rumah, bagi mendapatkan sumbangan untuk beliau.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments :

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

 
Support : UPP KPIPM | PMRAM Cawangan Perak | KPIPM
Copyright © 2011. Laman KPIPM - All Rights Reserved
Template Modify by KPIPM64
Proudly powered by Blogger