Home » » PERHATIAN : Bancian Bagi Urusan Visa

PERHATIAN : Bancian Bagi Urusan VisaBerikutan kesulitan yang dihadapi oleh mahasiswa-mahasiswi Malaysia sewaktu berurusan di pejabat imigresen Mesir untuk memperbaharui tempoh visa belajar, Persekutuan Melayu Republik ArabMesir(PMRAM) telah melakukan perbincangan bagi mengatasi kesulitan tersebut . Oleh yang demikian, Persekutuan Melayu Republik Arab Mesir(PMRAM) akan mengadakan satu bancian di peringkat PMRAM untuk mengumpul maklumat penuh berkaitan bilangan mahasiswa dan mahasiswi yang telah tamat tempoh visa mereka.

Maklumat yang diperlukan seperti di bawah:
1. Nama penuh
2. Nombor passport
3. Tempoh tamat visa

Bancian akan dibuat melalui borang yang diedarkan selama lima hari, bermula pada hari Isnin, 23 Januari 2012 sehingga hari Jumaat, 27 Januari 2012.

Justeru itu, pihak KPIPM mengharapkan kerjasama daripada seluruh mahasiswa dan mahasiswi perak untuk memberikan maklumat yang diperlukan kepada Biro Tabung Kebajikan, Kesenian dan Riadhah KPIPM melalui Saudara Amar Arif Bin Ahmad Po’aad di talian +20112-2909385 dan Saudari Nurfarhana Binti Ali di talian +20111-6421360.  

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments :

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

 
Support : UPP KPIPM | PMRAM Cawangan Perak | KPIPM
Copyright © 2011. Laman KPIPM - All Rights Reserved
Template Modify by KPIPM64
Proudly powered by Blogger