Home » » Kejayaan Gemilang Untuk Islam

Kejayaan Gemilang Untuk IslamKAHERAH, 27 Dis - Untuk membentuk generasi yang berintegriti keperluan dalam mempertingkatkan tahappengetahuan agar ianya setanding dengan keperluan semasa.

Sejajar dengan pembawakan PMRAM " Kemantapan Fikrah Membina Syakhsiah " adalah merupakan satumomentum untuk menjana taraf pendidikan mahasiswa Islam agar dapat diaplikasikan dalam kehidupan masyarakat dunia.

Penguasaan ilmu yang berkualiti dapat menjamin pembentukkan jatidiri mengikut acuan Islam bersandarkan Al-Quran dan Hadis.

Hanya tinggal beberapa hari seluruh mahasiswa Pengajian Islam bakal menghadapi peperiksaan semester pertama untuk sesi 2011/2012 Universiti Al-Azhar.

Barisan kepimpinan PMRAM mendoakan agar seluruh mahasiswa Islam dipermudahkan segalanya sekaligus dapat melakar kejayaan yang gemilangdalam peperiksaan ini.

Semoga dengan kejayaan yang bakal tercipta kelak dapat meneruskan kelangsungan perjuangan Islam untuk terus memartabatkan Islam seantero dunia.

Sumber : pmram.org

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments :

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

 
Support : UPP KPIPM | PMRAM Cawangan Perak | KPIPM
Copyright © 2011. Laman KPIPM - All Rights Reserved
Template Modify by KPIPM64
Proudly powered by Blogger