Saturday, July 16, 2011

Pengambilan Minhah Syar'iah Kaherah Bulan Sya'ban

KAHERAH,17 Julai - PMRAM terus memperkukuhkan hubungan dengan Jam'iyah Syar'iyah dalam usaha memperkasakan agenda kebajikan di kalangan ahli.

Baru-baru ini, sebanyak LE18,800 wang bantuan telah berjaya diagihkan hasil kerjasama dengan Jam'iyah Syar'iyah kepada 188 orang penerima bantuan bulanan Jamiyah Sariyah.

Pihak Jam'iyah Syar'iyah juga mengucapkan terima kasih kepada PMRAM di atas kerjasama erat yang telah diberikan serta seluruh penerima Jam'iyah Syar'iyah yang telah mengambil bantuan pada waktu dan hari yang ditetapkan.

Dalam pertemuan bulanan PMRAM bersama Jamiyah Sariyah, mereka memaklumkan bahawa bantuan bulanan untuk bulan Sya'ban 1432H telah pun keluar.

Seluruh penerima Jam'iyah Syar'iyah bolehlah mengambil bantuan masing-masing di Masjid Syarbini, Haiyyu Asyir pada 20 dan 21 Julai, iaitu pada hari Rabu dan Khamis minggu hadapan bermula pukul 10 pagi sehingga 1 petang.

"Seluruh penerima bantuan Jam'iyah Syar'iyah diingatkan agar dapat mengambil bantuan pada hari dan waktu yang telah ditetapkan untuk mengelakkan nama dipotong pada bulan yang akan datang." ujar Saudara Syeikh Mujahid, Naib Presiden III merangkap Ketua Lajnah Kebajikan danKemanusiaan PMRAM 2011 ketika dihubungi di pejabat PMRAM.

Segala kerjasama daripada semua penerima bantuan amat diharapkan untuk melicinkan lagi pengurusan pihak Jam'iyah Syar'iyah.

pmram.org

No comments:

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

TV PMRAM