Home » » Wakil KPIPM Ziarah Ke Damanhur

Wakil KPIPM Ziarah Ke Damanhur

DAMANHUR, 7 April - Saudara Muhammad Hanif bin Abdullah dan saudara Mohamad Amirul Fahmi bin Zulkefli yang mewakili AJKT KPIPM telah mengadakan ziarah ke cawangan Damanhur baru-baru ini.

Ziarah ini diadakan bukan sahaja bertujuan untuk merapatkan silaturrahim di antara ahli-ahli KPIPM malah sekaligus bagi memastikan ahli-ahli di cawangan di dalam keadaan baik.

Disamping itu juga,peluang ini digunakan bagi menziarahi saudara Hafiz bin Othman yang telah kehilangan ibu kesayangannya pada hari isnin yang lepas.

Pihak persatuan mengucapkan takziah dan menyampaikan sedikit sumbangan kepada beliau. Sumbangan tersebut telah disampaikan oleh saudara Muhammad Hanif selaku Mentor Damanhur.

Sebelum ziarah tersebut berakhir, masa turut diluangkan untuk membaca Yaasin beramai-ramai di Markaz DPM Damanhur. Setelah itu,ketika jamuan makan turut dimanfaatkan untuk beramah mesra bersama tuan rumah dan tetamu yang hadir.

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments :

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

 
Support : UPP KPIPM | PMRAM Cawangan Perak | KPIPM
Copyright © 2011. Laman KPIPM - All Rights Reserved
Template Modify by KPIPM64
Proudly powered by Blogger