Wednesday, April 13, 2011

Facebook KPIPM : Menyampaikan Maklumat Dengan Lebih Efektif

KAHERAH, 13 April – Baru-baru ini KPIPM telah membuka media baru di Facebook, PMRAM cawangan Perak.

Ini adalah berikutan penyampaian maklumat kepada semua ahli KPIPM di seluruh cawangan dilihat perlu dipertingkatkan

“Sebelum ini kita menggunakan blog rasmi KPIPM,yahoo messenger dan yahoo group untuk menyebarkan sebarang maklumat”. Ujar saudara Mohammad Omar bin Adam, Timbalan yang Dipertua ketika mengulas tentang media baru itu.

“Namun KPIPM melihat dengan penggunaan media baru ini dapat meningkatkan penerimaan maklumat dengan lebih efektif kepada seluruh ahli”. Tambah beliau lagi.

“KPIPM telah membuka satu facebook rasmi iaitu PMRAM cawangan Perak,satu blog rasmi iaitu kpipm64.blogspot.com dan satu emel rasmi iaitu kpipm64@yahoo.com . KPIPM tidak bertanggungjawap ke atas kewujudan laman sosial yang lain”. Tegas beliau ketika ditanya mengenai laman sosial yang menyerupai KPIPM.

Usaha ini adalah di dalam memastikan semua ahli KPIPM sentiasa cakna dengan apa sedang berlaku walaupun berada di luar kota Kaherah.

Bagi sesiapa yang mempunyai sebarang cadangan dan masalah,boleh berhubung dengan KPIPM melalui emel rasmi kpipm64@yahoo.com dan melalui yahoo messenger dengan id kpipm64. Kunjungi dan sertailah facebook KPIPM di PMRAM cawangan Perak.

No comments:

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

TV PMRAM