Wednesday, April 20, 2011

Ukhuwah Bertaut Di Mansurah

AJK HEWI bermesra di salah satu rumah yang diziarahi

MANSURAH, 17 April - Seramai tiga orang Ahli Jawatankuasa Hal Ehwal Wanita Islam Keluarga Pelajar-Pelajar Islam Perak Mesir (KPIPM) telah menziarahi ahli di muhafazah Mansurah.

Kunjungan mahabbah yang diwakili oleh saudari Nur Syuhada Bt Hashifuddin, saudari Siti Aisah Bt Nasaruddindan saudari Nur Aimi Jalwati Bt Mohd Rani ini disambut mesra oleh ahli-ahli yang berada di sana.

Tujuan ziarah ini adalah untuk mengeratkan lagi silaturrahim di antara pimpinan dan ahli yang berada di muhafazah. Selain itu, beberapa maklumat telah disampaikan berhubung dengan pengisian borang dermasiswa online dan tidak dilupakan juga peringatan tentang tanggungjawab pembayaran yuran Ithar KPIPM.

KPIPM mengucapkan jutaan terima kasih terutamanya kepada Ahli Majlis Perwakilan Mahasiswi (AMP) pengajian Islam dan perubatan iaitu Saudari Khaniah Bt Zulbakri dan Dr. Sarah Nabila Bt Mansor kerana sudi meluangkan masa mengiringi wakil HEWI KPIPM ke rumah-rumah ahli. Semoga ukhuwah yang terbina ini berkekalan sehingga akhir hayat kita bersama.

No comments:

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

TV PMRAM