Home » » AJK HEWI Mengadakan Ziarah Ke Iskandariah dan Mansurah

AJK HEWI Mengadakan Ziarah Ke Iskandariah dan Mansurah

KAHERAH, 24 JUN - Menziarahi ahli sudah menjadi rutin bagi kehidupan sebagai seorang muslim. Bahkan ia juga sangat digalakkan oleh Islam dan juga menjadi salah satu cara mengeratkan sillaturrahim. Pada 18 dan 19 Jun lalu, Ahli Jawatankuasa HEWI, telah mengadakan ziarah ke dua buah muhafazah.

Muhafazah tersebut ialah Mansurah dan Iskandariah. Ziarah ke Iskandariah bermula pada 18 Jun lalu oleh 3 orang HEWI. Di sana, mereka sempat menziarahi 6 buah rumah mutazawwijin, Markaz Dewan Perwakilan Mahasiswa Iskandariah dan beberapa buah rumah ahli yang lain. Ziarah di sana tamat pada 21 Jun lalu.

Manakala Mansurah pula, bermula pada 19 Jun, seramai 4 orang HEWI yang lain. Mereka sempat menziarahi sebanyak 4 buah rumah mutazawwijin, Markas Dewan Perwakilan Mahasiswa Mansurah dan 8 buah rumah ahli yang lain. Mereka bertolak pulang pada 21 Jun yang lalu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments :

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

 
Support : UPP KPIPM | PMRAM Cawangan Perak | KPIPM
Copyright © 2011. Laman KPIPM - All Rights Reserved
Template Modify by KPIPM64
Proudly powered by Blogger