Home » » Keprihatinan ahli kepada KPIPM jelas

Keprihatinan ahli kepada KPIPM jelas


Kaherah,26 November – Muzakarah Berkelompok Gabungan semalam menjadi penutup tirai Muzakarah Berkelompok Bermanhaj bagi memberi ruang kepada Muzakarah Berkelompok Amali. Muzakarah Berkelompok Gabungan pula membuka tirainya dengan muhasabah pimpinan Keluarga Pelajar-pelajar Islam Perak Mesir sesi 2010/2011.

Tujuan muhasabah adalah bagi memastikan pelayaran KPIPM ini berada di laluan yang betul. Sekiranya terdapat beberapa masalah yang berlaku maka bolehlah ia diperingatkan dan diubah menjadi yang tidak baik kepada baik,baik kepada yang lebih baik dan kepada yang terbaik.

Malam semalam melihatkan keprihatinan semua ahli dalam bersama-sama bermuhasabah kerana ingin melihat KPIPM sentiasa berada di tahap yang baik. Ada diantaranya yang muhasabah gerak kerja pimpinan sejak kenaikan sesi baru hingga ke hari ini. Dan ada juga yang muhasabah kepada peringkat ahli sendiri supaya gabungan antara pimpinan dan ahli menjadi lebih kukuh dan gitu.

“Pihak pimpinan sentiasa memerlukan muhasabah bagi menjalankan gerak kerja dengan lebih baik,tanpa muhasabah juga boleh menybabkan sesuatu gerakan itu boleh terpesong dari arah tuju sebenar”. Ujar penasihat KPIPM,saudara Muhammad Mujahid bin Mohammad Fadzil.

Semoga kerjasama kita bersama dalam ingin melihat kejayaan Islam itu menjadi tunjang kekuatan untuk KPIPM terus belayar melayari lautan yang penuh cabaran ini.

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments :

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

 
Support : UPP KPIPM | PMRAM Cawangan Perak | KPIPM
Copyright © 2011. Laman KPIPM - All Rights Reserved
Template Modify by KPIPM64
Proudly powered by Blogger