Home » » Pengumuman Tawaquf Program Setiap Peringkat

Pengumuman Tawaquf Program Setiap PeringkatPersekutuan Melayu Republik Arab Mesir ( PMRAM ) sentiasa memastikan setiap aktiviti yang dijalankan dapatmemberikan kebajikan kepada mahasiswa Islam sama ada dalam bentuk pendidikan dan seumpamanya.
Peringkat PMRAM dibawah Lajnah & Unit Perancang dan Panitia telah menetapkan bermula 6 November 2012 segalaaktiviti dan program yang melibatkan keterlibatan semua ahli ditangguhkan sementara waktu.

Ini kerana memberi laluan kepada mahasiswa Islam untuk menumpukan perhatian kepada pembelajaran sebagaipersediaan menghadapi peperiksaan fasa satu tidak lama lagi.

Hanya aktiviti yang berbentuk akademik sahaja boleh diadakan sebagai membantu ahli seperti kelas tutorial , ceramahmotivasi dan sebagainya.

Semoga masa dan ruang waktu yang ada ini dapat dimanfaatkan sebaik mungkin oleh seluruh ahli PMRAM bagi melakarkejayaan cemerlang dalam peperiksaan kelak.

Zulhafeez Ahmad Zahidi
Timbalan Presiden
Lajnah Perancang & Panitia
Persekutuan Melayu Republik Arab Mesir 2012

sumber: pmram.org
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments :

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

 
Support : UPP KPIPM | PMRAM Cawangan Perak | KPIPM
Copyright © 2011. Laman KPIPM - All Rights Reserved
Template Modify by KPIPM64
Proudly powered by Blogger