Home » » Anugerah Bait Mithali Bulan Mac

Anugerah Bait Mithali Bulan Mac


8 APRIL – Kempen Bait Mithali telah mula dilancarkan pada awal sesi KPIPM 2009/2010 lagi, di bawah anjuran Biro Perumahan KPIPM.

Sebelum ini, Biro Perumahan telah meletakkan tiga kategori pemilihan Bait Mithali, iaitu Rumah Sewa, Rumah Ikhwah dan Rumah Akhawat di Wisma A dan B.

Pada hari ini, telah diumumkan pemenang Bait Mithali untuk Bulan Mac. Rumah sewa dimenangi oleh Bait Bujang yang diketuai oleh Ustaz Muhammad Sayuti bin Mohamad Zawahib. Rumah Ikhwah di Wisma Darul Ridzuan dimenangi oleh Bait Apokalis (Syaqah 9 Wisma A). Manakala Rumah akhawat disandang oleh Baitul ‘Adn (syaqah 4 Wisma A).

Hadiah telah disampaikan oleh Yang Dipertua, Ustaz Khairul Asyraf bin Mohd Khir dan hadiah di peringkat HEWI diserahkan oleh Ustazah Siti Salamah binti Hamzah selepas berakhirnya Program Pemantapan DUAT pada jam 11 malam.

Ustaz Aliff Hadi, Ketua Biro Perumahan memaklumkam kepada media bahawa penilaian akan dibuat pada setiap bulan, dan hadiah akan diberikan setiap bulan di dalam program-program KPIPM. Beliau juga berharap agar penghuni Wisma A dapat memberikan komitmen yang sepenuhnya dalam menjaga keceriaan dan kebersihan Wisma Darul Ridzuan.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments :

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

 
Support : UPP KPIPM | PMRAM Cawangan Perak | KPIPM
Copyright © 2011. Laman KPIPM - All Rights Reserved
Template Modify by KPIPM64
Proudly powered by Blogger