Monday, September 13, 2010

YDP hadir ke rumah terbuka En. Shaiful Muhammad

11 September 2010 – Hari ini Yang Dipertua KPIPM,Ustaz Khairul Ashraf B. Mohd Khir mendapat jemputan ke rumah terbuka Encik Shaiful Anuar Muhammad,Kuasa Usaha Sementara Kaherah,di Umi Kalsum,Zamalek. Beliau yang ditemani oleh timbalannya tiba di sana kira-kira jam 1.15 petang.

Setibanya di sana,kami disambut mesra oleh Encik Shaiful sendiri. Di sana juga dapat dilihatkan kehadiran beberapa pegawai negeri untuk turut sama di dalam majlis rumah terbuka tersebut. Antaranya pegawai dari Wilayah Persekutuan,Johor,Perak,Selangor dan ramai lagi dif-dif kehormat yang lain. Semasa menjamu selera,kami juga sempat bermesra bersama Encik Saiful dan keluarga.

KPIPM mengucapkan jutaan terima kasih Encik Shaiful dan keluarga di atas kesudian menjemput kami untuk hadir ke rumah terbuka petang tadi. Kami juga menyusun sepuluh jari memohon kemaafan seandainya terdapat kesalahan yang dilakukan dari pihak kami. Moga-moga dengan segala layanan yang kami terima dari pihak Encik Saiful menjadi saksi amalan baik di akhirat kelak.Antara tetamu yang hadirYang Dipertua bermesra bersama tetamu VIP yang hadir


Presiden PMRAM dan PERUBATAN turut hadir

YDP Johor,Ustaz Basir Mohamed menulis di buku kehadiran tetamuNo comments:

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

TV PMRAM