Home » » Zikrayat 4 Sudah Muncul

Zikrayat 4 Sudah Muncul


KAHERAH, 5 MEI - Detik bersejarah yang dinanti-nantikan oleh ahli KPIPM selama ini, iaitu kemunculan Zikrayat 4. Sejarah penghasilan Zikrayat 4 ini bermula dari sesi lepas, 2007-2008. Hari ini, akhirnya Zikrayat 4 berjaya dicetak dan telah pun sampai di Rumah Perak.

Us Ahmad Arifin Zakariya, Mantan YDP KPIPM berkata bahawa pembikinan Zikrayat 4 itu masih dalam proses semakan semula sebelum ia diedar kepada mereka yang menempah. Beliau menambah lagi, Zikrayat tersebut telah dicetak sebanyak 250 naskah, dan beliau meminta supaya mereka yang menempah, dapat hadir ke Rumah Perak Sementara untuk menuntut buku tersebut.

Us Hafizuddin Zakariya, Pengarah Sidang Redaksi Zikrayat memaklumkan kepada wartawan kpipmblog bahawa sebarang tuntutan buku tersebut boleh dibuat kepada beliau, bermula awal Jun ini.

YDP KPIPM, Us Muhammad Mujahid bin Mohammad Fadzil menyifatkan bahawa penghasilan Zikrayat 4 ini adalah satu kemudahan daripada Allah SWT. Beliau mengucapkan tahniah dan terima kasih kepada mereka yang terlibat dalam pembikinan Zikrayat 4 ini. Beliau juga mengharap agar ia dapat digunakan sebaik mungkin.

Beliau menambah lagi bahawa kemunculan Zikrayat 4 ini memberi kesan yang mendalam dalam melaksanakan objektif KPIPM sendiri untuk mengeratkan ukhuwah sesama ahli. Ia juga adalah tuntutan al Quran dan Nabi Muhammad SAW.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments :

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

 
Support : UPP KPIPM | PMRAM Cawangan Perak | KPIPM
Copyright © 2011. Laman KPIPM - All Rights Reserved
Template Modify by KPIPM64
Proudly powered by Blogger