Wednesday, October 23, 2013

Perjumpaan Perkenalan Bersama Pegawai Baru

Kaherah, 21 Oktober 2013 – Bersempena dengan kehadiran Pegawai HEP Perak Mesir baru-baru ini, satu perjumpaan telah diadakan di antara barisan kepimpinan KPIPM dan Pegawai HEP Perak Mesir, Ustaz Munawir Bin Mohamed Noh.

Perjumpaan yang diketuai oleh Yang Dipertua KPIPM, Ustaz Muhammad Hanif Bin Abdullah bermula pada jam 8.00 malam dengan sedikit taaruf ringkas daripada kesemua AJKT dan AJK HEWI KPIPM seterusnya ucapan alu-aluan daripada Pegawai HEP.

Perjumpaan yang bertujuan untuk perkenalan awal ini juga membincangkan tentang kerjasama kedua-dua pihak dalam menyalurkan kebajikan kepada anak-anak Perak di bumi Mesir. Antara yang dibincangkan adalah tentang pembawaan KPIPM dan Pegawai HEP serta beberapa cadangan penambahbaikan.

“Pihak KPIPM mengucapkan jutaan terima kasih kepada Ustaz Munawir diatas kesudian meluangkan masa bersama kami di dalam perjumpaan ini. Insyaa Allah, segala pendapat dan cadangan yang dilontarkan akan cuba diusahakan demi kebaikan anak-anak Perak di Mesir.” Ulas Yang Dipertua KPIPM diakhir ucapan.“Harapan saya supaya kita cuba mengambil manfaat dengan kerjasama yang kita lakukan. Sekiranya berlaku kekhilafan, ia adalah suatu perkara yang biasa sebagai seorang profesional.” Ujar Ustaz Munawir yang pernah memegang jawatan sebagai AJKT KPIPM suatu ketika dahulu.

“BERILMU, BERAMAL, IKHLAS”

“MEMARTABAT KEILMUAN, MEMIMPIN KESATUAN”

No comments:

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

TV PMRAM