Home » » PERHATIAN : PEMOHON DERMASISWA FISABILILLAH MAIPK TUNTUTAN DAN RAYUAN 2009

PERHATIAN : PEMOHON DERMASISWA FISABILILLAH MAIPK TUNTUTAN DAN RAYUAN 2009


Contoh surat rayuan

Sila klik untuk lebih jelas.

Perhatian kepada semua pemohon dermasiswa fisabilillah MAIPk tuntutan dan rayuan 2009 (nama tertera di atas),anda diminta untuk memuat turun sisipan borang zakat di sini. Ini adalah tindakan susulan daripada MAIPk untuk pemohon dermasiswa fisabilillah yang tidak diluluskan permohonannya pada sesi lepas (2009/2010).

Pastikan sisipan borang zakat tersebut diisi dengan tepat. Dan sila hantar maklumat tersebut ke alamat email,Setiausaha Agung KPIPM,saudara Ibnu Abbas bin Azizuddin (putraazhari@yahoo.com) @ emel rasmi KPIPM (kpipm64@yahoo.com).Kepada Pemohon Dermasiswa Fisabilillah MAIPk Rayuan di atas,pastikan anda sertakan bersama surat rayuan anda seperti contoh surat rayuan di atas.

Sila hantar maklumat tersebut dengan segera sebelum tarikh tutup pada 25/10/2010. Sebarang masalah boleh terus menghubungi saudara Ibnu Abbas bin Azizuddin,Setiausaha Agung KPIPM 10/11 di talian +2011-0313027.

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments :

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

 
Support : UPP KPIPM | PMRAM Cawangan Perak | KPIPM
Copyright © 2011. Laman KPIPM - All Rights Reserved
Template Modify by KPIPM64
Proudly powered by Blogger