Home » » UCAPAN TAHNIAH BUAT TAAKHI ZON C | HAURA'

UCAPAN TAHNIAH BUAT TAAKHI ZON C | HAURA'

UCAPAN TAHNIAH | HAURA'

     Tahniah diucapkan buat seluruh ahli BKAN Taakhi Zon C (Perak, Johor & Perlis) yang telah memberikan komitmen dan kerjasama terbaik sepanjang program Hari Keluarga HEWI PMRAM (Haura') yang berlangsung pada 4 & 5 Februari lalu.

     Di antara kemenangan yang berjaya diperolehi oleh Zon C dalam program tersebut ialah tempat ketiga dalam acara Forum dan Busana Muslimah, naib johan dalam acara Dam Gergasi, Hafazan dan acara sukaneka serta johan dalam acara 1001 Rasa, Perarakan Kontinjen, Bola Tampar dan City Tracking. Taakhi Zon C turut menerima anugerah Zon Terbaik sepanjang program HAURA' ini.     Semoga kejayaan ini menjadi penyimpul ikatan ukhuwah dan membasmi jurang dalam kalangan ahli BKAN Taakhi Zon C ini seterusnya membina benteng kukuh dalam meneruskan survival PMRAM cawangan di masa akan datang.

BERILMU, BERAMAL, IKHLAS
"Satu Fikrah Satu Amal"
"Memurnikan Pemikiran Melestarikan Kesatuan"
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments :

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

 
Support : UPP KPIPM | PMRAM Cawangan Perak | KPIPM
Copyright © 2011. Laman KPIPM - All Rights Reserved
Template Modify by KPIPM64
Proudly powered by Blogger