Home » » Kos Rawatan Kini Mencecah LE 5150.00

Kos Rawatan Kini Mencecah LE 5150.00


KAHERAH, 9 Januari – Pada 3 Januari yang lalu,kita menerima berita gembira dengan kelahiran cahaya mata kembar pasangan Saudara Muhammad Mujahid dan Saudari Shahidatul Akmal. Kedua-dua anak kembar berlainan jantina tersebut telah diberi nama Muhammad Taufiq dan Nur Hidayatina.

Muhammad Taufiq telah dilahirkan dengan seberat 3kg manakala adiknya,Nur Hidayatina pula dilahirkan dengan seberat 1.5kg. Oleh itu,doktor telah menyarankan agar Nur Hidayatina diletakkan di dalam Incubator selepas beberapa jam dilahirkan.


Kos rawatan pula kini sudah mencecah LE5150.00. Oleh itu,kepada sesiapa yang berhajat bagi membantu meringankan beban yang ditanggung oleh Saudara Muhammad Mujahid,bolehlah terus menghubungi Ketua Biro Tabung Kebajikan,Kesenian dan Riadhah,Saudara Amirul Fahmi ditalian 014-6570949 atau Yang DiPertua KPIPM,Saudara Khairul Ashraf ditalian 011-7869112.

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments :

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

 
Support : UPP KPIPM | PMRAM Cawangan Perak | KPIPM
Copyright © 2011. Laman KPIPM - All Rights Reserved
Template Modify by KPIPM64
Proudly powered by Blogger