Home » » Alhamdulillah : Nur Hidayatina Bertemu Muhammad Taufiq

Alhamdulillah : Nur Hidayatina Bertemu Muhammad Taufiq
KAHERAH, 13 Januari – Malam semalam menjadi sejarah bagi pasangan kembar Muhammad Taufiq bin Muhammad Mujahid setelah Nur Hidayatina diletakkan sementara di dalam Incubator selama 10 hari.

Nur Hidayatina dibenarkan keluar setelah berat badannya meningkat seberat 1.7kg berbanding sebelum ini beratnya hanya 1.5kg.

Kos rawatan keseluruhan masih belum diketahui dan sebarang bantuan dan sumbangan boleh disalurkan kepada Ketua Biro Tabung Kebajikan,Kesenian dan Riadhah,Saudara Amirul Fahmi ditalian 014-6570949 atau Yang DiPertua KPIPM,Saudara Khairul Ashraf ditalian 011-7869112.Nur Hidayatina juga telah selamat tiba di kediaman kira-kira jam 10.00 malam tadi. KPIPM mengucapkan selamat berbahagia kepada Saudara Mujahid dan isteri bersama cahaya mata mereka. Semoga kehadiran kembar pertama ini menjadikan hidup lebih ceria.

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments :

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

 
Support : UPP KPIPM | PMRAM Cawangan Perak | KPIPM
Copyright © 2011. Laman KPIPM - All Rights Reserved
Template Modify by KPIPM64
Proudly powered by Blogger