Home » » Terima Kasih Kepada Penyumbang

Terima Kasih Kepada Penyumbang


KAHERAH, 18 SEPTEMBER – Sempena Syawal yang menjelma ini, KPIPM telah menerima beberapa sumbangan daripada pelbagai pihak dan individu. Sumbangan-sumbangan ikhlas ini berbentuk wang, makanan, keperluan asasi dan sebagainya.

Mengulas lanjut tentang perkara ini, Ustaz Mohd Zahid bin Abu Bakar, Ketua Biro Tabung Kebajikan Kesenian dan Riadhah, memberitahu wartawan blog bahawa sumbangan yang diterima bukan sahaja di Mesir, bahkan KPIPM juga menerima sumbangan daripada Malaysia.

Beliau berkata lagi, sumbangan yang diterima di Malaysia telah disalurkan kepada ahli KPIPM yang menjadi wakil di Malaysia. Antara sumbangan yang diterima ialah melalui kuliah-kuliah Ramadhan yang disampaikan oleh beberapa orang ahli KPIPM yang pulang bercuti di Malaysia.

“Dalam masa yang sama, KPIPM di Mesir juga menerima sumbangan-sumbangan berbentuk juadah berbuka puasa, keperluan asasi dan kewangan” Katanya.

Ustaz Khairul Asyraf bin Mohd Khir, Yang Dipertua, mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua penyumbang-penyumbang ikhlas tersebut. Beliau juga berharap agar beberapa individu yang lebih ramai dapat menampilkan diri bagi membantu ahli-ahli KPIPM di sini.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments :

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

 
Support : UPP KPIPM | PMRAM Cawangan Perak | KPIPM
Copyright © 2011. Laman KPIPM - All Rights Reserved
Template Modify by KPIPM64
Proudly powered by Blogger