Home » » Diskusi Kitab Fi Zilal al Jannah Oleh Peserta DUAT

Diskusi Kitab Fi Zilal al Jannah Oleh Peserta DUAT


KAHERAH, 2 JULAI - Program Pemantapan DUAT adalah salah satu bentuk program latihan untuk ahli KPIPM dalam menimba kemahiran-kemahiran. Antara program yang disajikan bagi peserta DUAT ialah dengan membuat latihan mendiskusi kitab.

Hari ini, Unit Latihan dan Kepimpinan, Biro Dakwah dan Tarbiah sekali lagi melaksanakan program latihan. Pada kali ini, ia berbentuk diskusi kitab. Seramai 4 orang terlibat secara langsung dalam mendiskusikan kitab yang diberi nama "Fi Zilal al Jannah".

Mereka yang mendiskusikan kitab ialah, Ustaz Muhammad Saiful Ammar bin Ismail, Ustaz Ahmad Syazwan bin Khalid, Ustazah Nurhafsah binti Awaluddin, dan Ustazah Syazwana binti Ismail.

Program berlangsung selepas Tazkirah Maghrib dan Solat Isya secara berjemaah. Kehadiran penonton pada malam tersebut agak meriah dan sambutan yang menggalakkan. Program selesai pada jam 12.15 malam.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments :

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

 
Support : UPP KPIPM | PMRAM Cawangan Perak | KPIPM
Copyright © 2011. Laman KPIPM - All Rights Reserved
Template Modify by KPIPM64
Proudly powered by Blogger