Home » » Pengislahan Wisma Darul Ridzuan Mencatat Sejarah

Pengislahan Wisma Darul Ridzuan Mencatat Sejarah

KAHERAH, 9 November 2013 - Sekali lagi mencatat peristiwa dalam sorotan sejarah KPIPM, Wisma Darul Ridzuan A kali ini menjalani proses pembaikpulihan selepas kali terakhir dibaiki pada akhir tahun 2008. Perpindahan barangan penghuni wisma telah dijalankan bermula jam 9.00 pagi sehingga malam. Akhawat berpindah ke Syaqah 5 Wisma B, manakala ikhwah pula berpindah ke 3 buah rumah sewa yang berada sekitar kawasan Sabi'. Segala urusan pembaikpulihan wisma ini adalah di bawah tanggungjawab Syarikat Al-Attal.

Ucapan tahniah dan ribuan terima kasih diucapkan kepada semua barisan kepimpinan KPIPM, Pegawai HEP Mesir serta seluruh ahli KPIPM, ikhwah mahupun akhawat yang bertungkus-lumus dalam menjayakan proses gotong-royong serta pemindahan barang dari Wisma A.

Tautan ukhuwah telah terzahir melalui bantuan seluruh ahli. Semoga ukhuwah antara semua ahli semakin kukuh dan diberkati Allah.


"BERILMU, BERAMAL, IKHLAS"
"MEMARTABAT KEILMUAN, MEMIMPIN KESATUAN"
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 comments :

Post a Comment

Gambar Kenangan

Taqwim KPIPM

 
Support : UPP KPIPM | PMRAM Cawangan Perak | KPIPM
Copyright © 2011. Laman KPIPM - All Rights Reserved
Template Modify by KPIPM64
Proudly powered by Blogger